Català Espanyol

La voluntat de la nostra organització és donar resposta de forma particular a les necessitats integrals de les persones grans de la nostra comarca i província. Per aquest motiu, a més a més ens hem configurat com a plataforma de serveis i oferim addicionalment els serveis d'ajuda a domicili i centre de formació especialitzat en gerontologia i geriatria.

La nostra missió és la d’oferir uns serveis integrals i de qualitat, centrats en la individualitat i la singularitat de les persones i personalitzats en funció dels recursos que precisin, ja sigui a la seva llar o bé mitjançant recursos institucionals gestionats pels nostres professionals.

Les línies que marquen la nostra visió son:

  • Atenció centrada en la persona: entitat orientada a la persona.
  • Lideratge: referent al territori.
  • Compromís, reconegut pels professionals, però sobretot per la comunitat del nostre entorn.
  • Qualitat: orientada a l’assistència de qualitat reconeguda pels professionals i la comunitat.
  • Professionalitat: que fomenti el bon clima.

Ens basem amb els següents valors:

  • Orientació a l’oferta dels millors serveis a les persones.
  • Transparència en les actuacions.
  • Assistència individualitzada als nostres usuaris.
  • La millora continua de la qualitat dels nostres serveis reflectida en la satisfacció dels nostres usuaris.

El Centre Vima vetlla pel compliment dels requisits legals, reglamentaris en matèria de qualitat i aquells altres requisits que l’organització pugui subscriure de forma voluntària.

Aquesta política és d’obligat compliment per tot el personal i serà revisada de forma periòdica per l’alta direcció.

LA DIRECCIÓ
Entorn

Conegui l'entorn
on està ubicat
el nostre centre


Un bon lloc
per viure

60 places de Centre de Dia
i 180 places residencials
Ubicació

Conegui la situació
de les nostres
instal·lacions

© 2015 SERVEIS DE GERIATRIA ALFACS S.L   logo footer centrevima Tots els drets reservats

icon-check Política de privacitat    Accés

    
logo iso centrevima   logo footer rangel       dertochip

 

 

   

 “Serveis de geriatría Alfacs, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es Potenciar la investigación, el desarrollo tecnológico y la innovación, y gracias al que ha implantado maquinaria para un incremento de la sostenibilidad ambiental de procesos para apoyar la creación y consolidación de empresas innovadoras. Esta acción ha tenido lugar durante el ejercicio 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa Innocámaras de la Cámara de Comercio de Tortosa.”         

Fondo Europeo de Desarrollo Regional                                Una manera de hacer Europa 

 

CANAL DE DENUNCIAS

El canal de denuncias de SERVEIS DE GERIATRIA ALFACS, S.L. le permite informar rápida y fácilmente de cualquier conducta o situación que viole las leyes o reglamentos aplicables, conforme a la Ley 2/2023, de 20 de febrero reguladora de la protección de las personas que informen sobre infracciones normativas y de lucha contra la corrupción.
No debe utilizarse para hacer falsas acusaciones contra otros, y en general, no debe comunicarse información deliberadamente falsa.
Todas las comunicaciones realizadas a través de este canal serán confidenciales y podrán ser anónimas dado que la herramienta informática de seguridad utilizada garantiza el anonimato.
El remitente será protegido ante cualquier intento de represalia. Además, a las comunicaciones se les podrá adjuntar la documentación que se considere oportuna.
El canal garantiza la integridad en la trazabilidad de la gestión de la denuncia y/o consulta desde su entrada hasta su resolución.
La persona que hace la comunicación tiene la plena garantía del anonimato en el entorno digital si opta por hacer la comunicación de manera anónima.

Para enviar una denuncia, haga clic en «Realizar una denuncia» más abajo.

Nota: Este canal de denuncia es un sistema de denuncia protegido, alojado en servidores externos seguros que no forman parte de las webs o intranets de SERVEIS DE GERIATRIA ALFACS, S.L.

Realizar una denuncia

Contactar

Tel. 977 743 191
Avgda. dels Esports, 27
43540 La Ràpita
(Tarragona)
treballsocial@centrevima.com